Horeca sector?

Er zijn diverse manieren waarop u in aanraking komt met een lithium ion accu. Dit type accu zit in de meeste producten waar sowieso een accu of batterij in zit. Den aan laptops, gereedschap, drones of beeld en geluid. Er zijn meerdere branches waar de lithium ion accu in gebruikt wordt.

Het kan ook zijn dat u E-bikes verhuurt of in iedere geval een elektrisch voertuig waar een lithium ion accu in zit. Tegenwoordig rijden we niet meer alleen op een E-bike, maar ook de E-scooter, E-shopper en zelfs de E-brommer wordt ingezet voor diverse toepassingen.

Ontdek de gevaren Wie zijn wij?

Informeer ons hierover en wij komen bij u langs!

Stel u bent werkzaam in de Horeca

Als horecabedrijf heeft u waarschijnlijk dagelijks te maken met e-bikes. Veelal wordt het veilig laden van de batterijen onbewust vergeten. Batterijen van verhuur e-bikes hebben het vaak zwaar te verduren, dit zorgt voor een verhoogd risico op een brand. E-bikes die worden verhuurd staan vaak in een berging terwijl de batterijen allemaal geladen moeten worden om de gasten een volle accu mee te geven. Dit is vaak een wirwar aan laders en kabels, wat zorgt voor weinig overzicht.

Gasten met een eigen e-bike laden de batterijen vaak op de kamers, wat erg risicovol is voor de andere gasten van uw bedrijf. Het veilig laden en opslaan van al die batterijen is daarom ten zeerste aan te raden. Daarnaast kunt u ook de klant aanbieden om tijdens het verblijf een Battery-box te huren om de eigen e-bike batterij veilig in op te laden. Zo combineert u veiligheid met een nieuw verdienmodel. Brand kan hele grote gevolgen hebben en verzekeraars dringen vaak aan op het treffen van veilig laden en opslag voorzieningen.

Wilt u ook uw e-bikes veilig opladen of uw bezoekers hiervoor de mogelijkheid geven? Neem met ons contact op en wij bespreken, samen met u, de situatie, toepassing en mogelijkheden.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘Veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.

Verzeker u van een veilige omgeving voor e-bike batterijen

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

Consent

Samen voor een brandveiligere wereld