Vraag nu onze gratis brochure aan

Wanneer u dit formulier invult, ontvangt u de brochure of flyer van de Battery-box, de Transport-box of de Lithium-locker via het e-mailadres dat u invult. In de brochure/flyer leest u meer over wat ons product speciaal maakt, wat een accubrand is en hoe de gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Tevens alle kenmerken van de Battery-box.
Wanneer u interesse heeft in de prijzen en andere informatie over de werking van het opberg- en oplaadsysteem. Laat het ons weten.

Tevens kunt u aangeven dat u akkoord gaat met de privacyverklaring (die u kunt vinden onderaan deze pagina).

Als u belangstelling heeft voor onze toekomstige ontwikkelingen en/of nieuwsberichten, kunt u ook aangeven dat u graag op de hoogte gehouden wilt worden. Wij danken u bij voorbaat voor uw interesse in onze producten.

Ja, ik wil de brochure ontvangen

Houd me op de hoogte.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s

Door KIWA en MPA Dresden uitvoerig getest en onder de meest extreme omstandigheden

De brandveilige producten die Battery Control aanbiedt, zijn allen onderworpen aan een strenge testmethode en CE-gekeurd. Erkende testinstituten zoals KIWA en MPA Dresden hebben deze onafhankelijke test uitgevoerd. Veel verzekeraars adviseren het gebruik van onze brandveilige producten. Bij Battery Control kiezen we voor het beste en bieden we alleen onafhankelijk geteste producten aan. Uw veiligheid is onze eerste prioritiet. U kunt erop vertrouwen dat wij ons altijd inzetten voor uw veiligheid. Wij dragen zorg voor uw veilige leef- en werkomgeving.