Vraag nu onze gratis brochure aan

Wanneer u dit formulier invult krijgt u de brochure van de Battery-box en de Battery-alert via het emailadres wat u invult toegestuurd. Tevens kunt u aangeven dat u akkoord gaat met de privacy verklaring (die u kunt vinden onderaan deze pagina).

Wanneer u belangstelling heeft voor onze toekomstige ontwikkelingen en/of nieuwsberichten dan kunt u ook aangeven dat u graag op de hoogte wil worden gehouden. Wij danken u bij voorbaat voor uw interesse in onze producten.

Ja, ik wil de brochure ontvangen

Houd me op de hoogte.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘Veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.

Uitvoerig getest onder de meest extreme omstandigheden

De brandveilige producten die Battery Control aanbied zijn allen onderworpen aan een strenge testmethode en CE gekeurd. Verzekeraars adviseren het gebruik van deze brandveilige producten. Wij kiezen voor het beste en bieden alleen geteste producten aan. Uw veiligheid beschouwen wij als onze minimale eis.