Veilig opladen voor iedereen

Kan een batterij in de brand vliegen? Deze vraag krijgen wij regelmatig te horen en het antwoord is duidelijk: ja, een batterij kan spontaan ontbranden. Met bijna drie miljoen e-bikes in Nederland is de kans groter geworden dat het gebeurt en er kunnen hele nare en gevaarlijke situaties ontstaan. De impact van een accubrand is enorm.

Meer e-bikes

Het gebruik van een e-bike is enorm gestegen. Denk hierbij aan verhuur bij hotels of vakantieparken, of via de e-bike lease via uw werkgever. De rijwielzaken staan vol met een verschillend aanbod aan e-bikes en in de maaltijdbezorging wordt de e-bike ook dagelijks gebruikt.

Ontdek de gevaren Wie zijn wij?

Minimaliseer de risico's

Oplossingen voor bedrijven en particulieren

Battery Control Europe ‘maakt opladen veilig’. Wij zorgen dat u uw e-bike batterij veilig kunt opladen. Zakelijk gezien zorgt dit ervoor dat u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers, maar het genieten van een heerlijk stuk fietsen is als consument natuurlijk het allerfijnst. Wij zorgen voor de veilige kant en dat risico’s op een accubrand wordt beperkt op gevolgschade en dat u kunt blijven genieten en efficiënter kunt werken.