Hotels en vakantieparken

Helaas, je hebt niet het recht om deze inhoud te bekijken..

Uw gasten kunnen veilig laden met de Lithium Locker

Een Lithium Locker? Wat is dat?
Uw verzekeraar wil graag dat uw gasten die hun elektrische fiets meenemen niet in de hotelkamer of in het huisje of caravan hun fietsaccu opladen. Dat kunnen ze het best in een veilige omgeving doen. De Lithium Locker is een Locker die voor een weekend, midweek of langer gereserveerd kan worden. Daar is een App of module voor die dat kan regelen. Er zit zelfs een betaalmodule bij, zodat de gast direct bij reserveren kan betalen. Dan kunt u als eigenaar van het Hotek natuurlijk zelf bepalen. Vraagt ueen kleine toeslag of geeft u de Lithium Locker vrij voor het veilig laden.
Wij leggen u dat uiteraard uit.

In de Hospitality heeft u meer en meer te maken met e-bikes. Het kan zijn de huurfietsen die u heeft staan, maar ook de gasten die zelf hun e-bikes mee van huis meenemen. Vaak wordt het veilig laden van de batterijen onbewust vergeten. Batterijen van verhuur e-bikes hebben het vaak zwaar te verduren, wat zorgt voor een verhoogd risico op een accubrand. E-bikes die worden verhuurd staan vaak in een berging terwijl de batterijen allemaal geladen moeten worden om de gasten een volle accu mee te geven. Dit is vaak een wirwar aan laders en kabels, wat zorgt voor weinig overzicht.

Gasten met een eigen e-bike laden de batterijen vaak op de kamers op, wat tegenwoordig als erg risicovol wordt gezien. Het veilig laden en opslaan van al die batterijen is daarom ten zeerste aan te raden. Daarnaast kunt u ook de klant aanbieden om tijdens het verblijf een kluisje van de Lithium Locker te huren om de eigen e-bike batterij veilig in op te laden. Zo combineert u veiligheid met gastvrijheid. Een accubrand kan grote gevolgen hebben en verzekeraars dringen vaak aan op het treffen van veilig laden en opslag voorzieningen.

Wilt u ook uw e-bikes veilig opladen of uw bezoekers hiervoor de mogelijkheid geven? Neem met ons contact op en wij bespreken, samen met u, de situatie, toepassing en mogelijkheden.

Verzeker u van een veilige omgeving voor e-bike batterijen

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Samen voor een brandveiligere wereld