Battery-Box 2GO

De Battery-box 2GO is een kolom met verrijdbare XL-boxen. Door de boxen mobiel te maken kun je op tijdelijke en wisselende locaties de fietsaccu’s veilig opladen. Met de vier gelagerde zwenkwielen van 125mm zorgt dit voor een betere stabiliteit van de gehele kolom, waarbij de wielen ook een remfunctie hebben. Levert u E-bikes aan Hotels, vakantieparken, bedrijven of andere locaties die wisselend en seizoensgebonden zijn, dan kunt u vanaf nu ook veilig laden op locatie aanbieden.
Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en wij gaan vrijblijvend met u in gesprek over de beste oplossing voor U!

Wij bieden de boxen aan via koop en via lease.

Maximaliseer uw veiligheid

Battery Control Europe staat voor ‘Veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.

Ontdek de gevaren

Uitvoerig getest door test instituten KIWA & MPA Dresden

De brandveilige producten die Battery Control aanbied zijn allen onderworpen aan een strenge testmethode, vallen binnen de richtlijn PGS37 en zijn CE gekeurd. Alle grote verzekeraars in Nederland adviseren onze Battery-boxen, de Rolls Royce onder de laadcompartimenten. Wij kiezen alleen voor het beste en bieden alleen 100% veilige en geteste producten aan. Uw veiligheid beschouwen wij als onze minimale eis.

Wilt u meer weten?
Kijk ook naar de video’s op ons YouTube kanaal

Bestel nu jouw Battery-Box 2GO