Food Delivery

Elektrische bezorgfietsen en scooters zijn razend populair in de food delivery branche. Maar er zijn incidenten geweest waarbij bezorg e-bike accu’s in brand vlogen, met miljoenenschade tot gevolg. Dit kan de bedrijfsvoering flink hinderen en zelfs de premies van brandverzekeringen beïnvloeden.

Gelukkig biedt de oplossing zich aan: zowel de Battery-box als de Battery-box XL zijn goedgekeurd door verschillende verzekeraars en speciaal ontworpen voor veilig opladen van fiets- en scooteraccu’s, met extra aandacht voor de food delivery branche. Een geruststellende gedachte voor ondernemers, omdat veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan bij het voortzetten van bezorgactiviteiten.

Ontdek de gevaren Wie zijn wij?

https://www.youtube.com/watch?v=FiMLChrw_i0

Interne schade aan accu’s

Vaak ligt de oorzaak van brand bij e-bikes in de e-bike zelf. Brand kan ontstaan door schade aan de accu of door verkeerd laden. Schade kan op diverse manieren voorkomen, zoals wanneer de accu of fiets valt of onjuist wordt opgeladen. Dit kan interne schade aan de accu veroorzaken, wat van buitenaf niet zichtbaar is en uiteindelijk kan leiden tot onverwachte brand of zelfs een explosie.

Optimale omzet en efficiëntie

In de food delivery branche is het essentieel om altijd met volle batterijen te werken, zodat uw werk efficiënt en op tijd wordt uitgevoerd. Tevreden klanten en een goed rendement uit uw e-bikes zijn van groot belang voor uw bedrijfssucces. Met de Battery-box kunt u veilig en onbeheerd laden, waardoor u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat volle batterijen heeft en uw bezorgactiviteiten nog efficiënter kunt uitvoeren. Een extra voordeel is dat alle batterijen en laders netjes georganiseerd zijn, wat zorgt voor overzicht en minder problemen met lege batterijen.

Uitbreiden zonder zorgen

In de snelgroeiende food delivery sector is flexibiliteit cruciaal. Groeit uw bedrijf? Geen zorgen, de Battery-box is flexibel ontworpen om aan uw groeiende behoeften te voldoen. Heeft u vandaag vier bezorg e-bikes en verwacht u er volgend jaar zes te hebben? Geen enkel probleem. U kunt eenvoudig extra Battery-boxen toevoegen om aan uw uitbreiding te voldoen. De box is namelijk schakelbaar en kan gemakkelijk naar wens worden uitgebreid. Uw bedrijf kan zonder belemmeringen doorgroeien. Zo kunt u zonder zorgen blijven groeien.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Samen voor een brandveiligere wereld