Food Delivery

Bezorg e-bikes en e-scooters zijn erg populair als bezorgvoertuig maar regelmatig vliegt er een accu van een bezorg e-bike in de brand. Sommige branden lopen in de miljoenen euro’s schade. Dat beperkt u in de bedrijfsvoering als ondernemer of franchisenemer. Gelukkig zal de verzekeraar de schadepost regelen, maar kan premie over de brandverzekering onder druk komen te staan.

Zowel de Battery-box als de Battery-box XL zijn beide geschikt voor het veilig laden van fiets- en scooteraccu’s en goedgekeurd door verschillende verzekeraars.

Ontdek de gevaren Wie zijn wij?

Interne schade accu

Vaak is de oorzaak van de brand terug te leiden naar de e-bike. Deze kan ontbranden doordat ze schade heeft opgelopen of verkeerd wordt geladen. Schade kan op meerdere manieren ontstaan, wanneer de batterij of fiets valt of verkeerd wordt geladen. Dit kan op zo’n moment interne schade veroorzaken aan de batterij. Interne schade is van buiten niet te zien en kan tot onverwachte brand of een explosie leiden.

Meer omzet, beter rendement

Als ondernemer wilt u altijd volle batterijen hebben om te zorgen dat u op tijd en efficiënt uw werk kan doen. Tevreden klanten en rendement halen uit uw e-bikes zijn erg belangrijk om uw onderneming goed te laten renderen. Met de Battery-box kunt u altijd veilig en zonder toezicht laden. Hierdoor heeft u van ’s morgens tot ’s avonds volle batterijen en kunt u efficiënter bezorgen. Bijkomend voordeel is dat alle batterijen en laders netjes georganiseerd op een plek zijn. Waardoor u overzicht heeft en minder vaak last heeft van een lege batterij.

Meegroeien

Groeit uw bedrijf? Geen probleem, de Battery-box is gemaakt om met u mee te groeien! Heeft u vandaag vier bezorg e-bikes en volgend jaar zes, dan kunt u gewoon Battery-boxen erbij zetten. De box is namelijk schakelbaar en kan naar wens worden uitgebreid.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘Veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

Samen voor een brandveiligere wereld