Nieuws

Accuveiligheid vraagt om maatwerk

9 maart 2023

Steeds meer bedrijven kiezen zeer bewust om Mobiliteit en Duurzaamheid met Veiligheid te combineren.

Veiligheid is immers maatwerk: op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van uw organisatie. Er zijn veel verschillen met betrekking tot locaties, toepassingen en het gebruik van Lithium Ion accu’s. Wij kijken graag met u mee in de keuken van de klant en analyseren het gebruik, de omgeving en maken daarvan een risicoprofiel. Door dit op deze wijze te doen adviseren wij een effectieve en efficiënte veiligheidsoplossing. Er zijn zoveel verschillende aanbieders van hybride E-mobility vormen dat veel klanten ons vragen wat hierin de verschillen zijn. Wij willen daarin het juiste voor de klant adviseren. Wat wij ook zeker niet vergeten is dat het oog ook wat wil. Onze oplossing kunnen we daarom in iedere RAL kleur leveren. Ook dat is Maatwerk.


Uw box in eigen kleur. Dat is zeker mogelijk.

Wat houdt maatwerk dan voor u in?
Uiteindelijk gaat het er om hoe je zo veilig mogelijk om kunt gaan met een lithium ion accu.
hoe kun je veilig laden en opslaan?

Door het creëren van besef en bewustwording in hoe je om kunt gaan met een lithium ion accu’s zorgt dat voor de omgang van bijvoorbeeld fietsaccu’s tot een ander werkproces. Bij het dagelijks gebruik met dit type accu’s vraagt echt om een andere aanpak. Een Battery-check is bijvoorbeeld een manier om anders met je accu’s om te gaan. Het is een combinatie van de producten/middelen, advies en training die wij willen uitdragen om op deze wijze een bijdrage te kunnen leveren aan u en uw organisatie. Beter gezegd: aan de veiligheid van uw collega’s, uw gasten en uzelf.

De Battery-box is het product/middel, maar het dagelijks gebruik heeft invloed op het proces en hoe kunnen we daar efficient mee omgaan? Dat advies geven is wat wij graag willen, zodat wij meer impact krijgen op een veilige leef- en werkomgeving.

Your Safety is our #1 priority!

 

Maatwerk en Advies. Daar staan wij voor.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s