Nieuws

Battery Control in de laatste editie van Hotelvak December 2023

30 november 2023

OPTIMALE VEILIGHEID TIJDENS HET LADEN VAN ACCU’S

In de laatste editie van het vakblad HotelVAK laat Battery Control zien dat de Battery-box en de Lithium-locker uitermate geschikt zijn voor de Hotellerie.

Het opladen van een accu kan leiden tot rookontwikkeling of zelfs accubrand met alle nadelige gevolgen van dien. Speciaal hiervoor heeft het bedrijf Battery Control de Battery-box op de markt gebracht. Dit is een gesloten box die zorgt voor het veilig laden en opbergen van lithium-ion e-bike batterijen. Ideaal voor de hospitality- en hotelsector waarin de verhuur van elektrische fietsen steeds vaker als extra service wordt aangeboden, evenals het ontvangen van gasten met eigen fietsen.

Lees onder verder.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eerst de Battery-box en nu de Lithium-locker

Uiteindelijk is de stalen Battery-box ontwikkeld die binnen de strenge preventie-eisen van grote verzekeraars valt. Het materiaal en de box is bestand tegen de explosieve druk die ontstaat tijdens een accubrand. Een ideale oplossing voor diverse sectoren zoals het onderwijs, maaltijdbezorgers, toeristensector en de hotelbranche. “Veel mensen nemen e-bikes mee tijdens een vakantie of korte trip en laden de accu dan in de hotelkamer op. Diverse hotels en vakantieparken kiezen daarom bewust voor de aanschaf van de Battery-box of Lithium-locker. Met het pasje waarmee gasten hun kamer openen, kunnen ze ook deze locker bedienen. Met de Lithiumlocker is veilig laden van fietsaccu’s te faciliteren (als service aan te bieden) of te exploiteren (de locker verhuren).”

Lees HIER het volledige verhaal op pagina 34 en 35 in het vakblad HotelVAK
Of lees kijk naar het losse deel, alleen over Battery Control en de Lithium-locker.

Met dank aan Daniel Bundel Project Manager van Hotelvak

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.