Nieuws

Battery Control op de Velovak 2021

31 augustus 2021

Battery Control op de Velovak 2021

Wilt u veiligheid en controle over uw accubrand? Op de Velovak 2021 introduceren wij de Battery-box. De Battery-box is de enige, vanuit de praktijk geteste, juiste en veilige oplossing.

De mannen van Battery Control hebben in twee jaar tijd al meer dan 60 batterijen getest. Allereerst opzoek naar een juiste praktijkgerichte testmethode en vervolgens het verzamelen van data en kennis over de batterijbrand. Iedereen roept soms maar wat, maar wij zijn gewoon een batterij gaan ontbranden en hebben de test steeds verbeterd. Vooral de probleem-testen die we gedaan hebben die het brandproces simuleert is ontzettend waardevol. We hebben overal de datasheets en video opnames van. Qua testmethode hebben we nu twee waardevolle testprogramma’s ontwikkeld. Hierdoor konden wij vanuit de praktijk een veilig product ontwikkelen

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velovak 2021
Op de Velovak beurs, specifiek voor de Rijwielbranche, wil Battery Control de Battery-box voor het eerst laten zien. De drie ondernemers die al meer dan 30 jaar in deze branche werken hebben veel ervaring als het gaat om elektrische fietsen. De laatste twee en half jaar hebben zij zich vooral gericht op de werkelijke brandveiligheid bij het opladen van de e-bike batterijen.

Battery Control staat op de Velovakbeurs op stand F119.
Een prachtige hoekstand waar de Battery-boxen vanuit twee zijden prima te zien is.

Komt u ook langs of bent u benieuwd naar de werking van de Battery-box?
Laat dan wat van u horen en meld uw komst via ons contactformulier.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.