Nieuws

Bent u Hotel- of facilitair Manager? Bezoek ons op de HorecaEvenTT in Leeuwarden

19 januari 2024

Werkt u in de Horeca en bent u #Hotelmanager? Of bezorgd u #maaltijden? Kom dan kijken op de HorecaEvenTT beurs in Leeuwarden?
Wij staan samen met VHC ActiFood BV op een groot leveranciersplein.

Wij willen u namelijk kennis laten maken met het veilig laden van elektrische fietsaccu’s. Er is nu een veilige oplossing voor het #faciliteren of #exploiteren voor het laden van fiets- en scooteraccu’s.

In een wereld waar mobiliteit meer en meer cruciaal wordt, biedt uw #hotel niet alleen een plek om te verblijven, maar ook een veilige en plezierige ervaring. Iedereen zal begrijpen dat het streven naar #gasttevredenheid de allergrootste prioriteit is, en juist daarom willen we u een oplossing bieden die de beleving van uw gasten naar nieuwe hoogten tilt.
Met de enorm groeiende populariteit van #elektrischefietsen is de vraag naar een veilige #laadoplossing voor fietsaccu’s exponentieel gestegen.

Door uw #gasten de mogelijkheid te bieden hun #fietsaccu’s in een veilige omgeving op te laden (niet meer in de #hotelkamer), kunt u niet alleen inspelen op deze groeiende trend, maar ook een onderscheidende en gewaardeerde service aanbieden.

Onze speciaal ontworpen #Lithiumlocker met onze #gepatenteerde Battery-boxen zijn eenvoudig te integreren in uw bestaande faciliteiten, en ze vormen een tastbare #toegevoegdewaarde voor uw gasten en uw hotel. Het is niet alleen een kans op vernieuwende service; het is een investering in het comfort, maar vooral gericht op de tevredenheid van uw gasten.

Wij zouden graag, samen met u de #gastervaring willen optimaliseren om uw hotel te profileren als een koploper in gastvrijheid. Wij zijn er zeker van overtuigd dat deze #service niet alleen uw gasten zal imponeren, maar zeer zeker zal bijdragen aan de positieve reputatie van uw merk en bedrijf.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek op de HorecaEvenTT voor een kopje koffen en om de mogelijkheden te bespreken en de op maat gemaakte oplossingen voor uw hotel te verkennen.

Wij zien u graag op 5, 6 en 7 februari 2024.

Registreer jou GRATIS toegangskaart via onderstaande code.
Wij staan er met de Battery-box en Lithium-locker voor het veilig laden van fiets- en scooteraccu’s.

Aarzel niet om dit bericht te delen, wij zien u heel graag op de beursvloer bij VHC ActiFood BV.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.