Nieuws

De XL-box in uw eigen specifieke RAL kleur

8 augustus 2022

Het blijft een prachtig gezicht hoe de assemblage van de Battery-box XL tot stand komt.
Als je de standaard donkere grijze kleur van de Battery-box ziet, is dat omdat de meeste werkplaatsen samengesteld worden met deze donkere grijze kleur. Maar dat wil absoluut niet zeggen dat de boxen niet in andere kleuren besteld kunnen worden.

Er worden steeds vaker andere kleuren voor de Battery-boxen aangevraagd. Bedrijven willen graag hun eigen bedrijfskleuren en daarmee hun eigen identiteit en uitstraling bewaken. Ook de boxen in de foto’s zijn voor een speciale klant met hun eigen huiskleur. Omdat de klant met de RAL kleur 7047 werkt, met de accentkleur in zilver-grijs, is er voor gekozen, in dit geval met XL-boxen, met deze kleur te produceren. Het is de visuele identiteit van het bedrijf dat bewaakt wordt en waar een eenduidige uitstraling van belang is. En uiteraard werken wij daar als Battery Control graag aan mee.

Zoekt u ook naar deze specifieke uitstraling.
Neem contact met ons op; we gaan graag met u in gesprek.

De bewustwording voor het veilig opladen van je accu groeit en er worden door bedrijven steeds vaker een eigen identificatie kleur aangevraagd. Bent u of uw bedrijf ook nadrukkelijker bezig met veilig laden; wij hebben de expertise in huis om u te adviseren.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.