Nieuws

Deel 1: Ontwikkelen doe je niet alleen

16 mei 2022

Omdat Battery Control een bedrijfscultuur ambieert van verbinden en samenwerken, willen wij iedere maand een partner bedrijf voorstellen (en de mensen erachter), waarmee wij een lange en dynamische periode van ontwikkeling achter de rug hebben en een sterk samenwerkingsverband mee hebben opgebouwd. Bedrijven en medewerkers die een grote bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de brandveilige Battery-boxen.

Wanneer je als samenwerkende partner wordt voorgesteld geeft dat meestal aan dat je erg belangrijk bent geweest bij de start van de ontwikkelen. En dat is volkomen terecht. Al bij aanvang van het concept idee en in de gehele periode van ontwikkeling en testen Is Marco Paardekooper met zijn familiebedrijf betrokken geweest. Wij mogen gerust zeggen dat de Battery-box er wellicht niet was gekomen zonder deze samenwerking.

Sinds de eerste test met een standaard locker zijn wij aan een veilige oplossing gaan werken. Vele uren aan brainstorming, samples maken en testen zijn er gepasseerd. Waarbij Battery Control het idee op tafel gooide en Paardekooper hun ervaringen deelde en zo samen de allereerste concept-box hebben gemaakt.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vanaf dat moment was het concept bekend en is er inbreng gekomen van engineering, de zoektocht naar de juiste producten en leveranciers. Dat alles heeft er voor gezorgd dat Paardekooper BV altijd deelgenoot is en zal blijven van deze oplossing. Nog steeds houden we brainstormsessies, nu vaak in de avonden met een glaasje wijn. De betrokkenheid is er, de positieve invalshoek zeker, maar de waardering van onze kant nog groter.

Naast het specialisme in het verwerken van Staal, RVS en aluminium ligt de expertise van Metaalbewerkingsbedrijf Paardekooper BV vooral in het samen doen, het meedenken. Het naast de klant gaan staan om op zoek te gaan naar de juiste oplossing voor hen. Dat iets niet kan, wil niet zeggen dat het niet mogelijk is. Marco heeft de kunst een oplossing te vinden, zelfs in detail, om iets moois te maken. Of het nu een stalen trap is of het design en inpassen van een wijnkelder, interieur of voor buiten, voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Niet voor niets is het motto: hoe ingewikkelder, hoe leuker.
Zij zoeken de combinatie van staal met  veiligheidsglas, hout en natuursteen.

Niet alleen Marco is werkzaam binnen het bedrijf; echtgenote Annette is op kantoor terug te vinden en zoon Joost is in opleiding om de opvolging te waarborgen. Vader en oom van Marco denken ook nog graag mee; de een (vader) verleent hand en spandiensten in de werkplaats en is vaak op pad qua transport en de ander (oom) is zelfstandig tekenaar/constructeur (2D/Autocad) en denkt graag mee in het proces en zo kan hij ook zijn jarenlange kennis overdragen aan Joost, die zich o.a. verder bekwaamt in het 3D tekenen. Alle aanwezige praktijkervaring wordt graag gedeeld.

Namens het gehele team van Battery Control;
Wil je meer lezen of weten over hoe natuurlijke materialen of verschillende wijzen is in te zetten en hoe de mensen van Metaalbewerkingsbedrijf Paardekooper BV u wegwijs maken in wat wel of niet mogelijk is, klik dan op deze LINK.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s