Nieuws

Deel 5: Ontwikkelen doe je niet alleen

28 februari 2023

Omdat Battery Control een bedrijfscultuur ambieert van verbinden en samenwerken, willen wij af en toe een bedrijf (en de mensen daarachter), voorstellen waarmee wij een lange en dynamische periode van ontwikkeling hebben gehad en een sterk samenwerkingsverband hebben gekregen.

Bedrijven en medewerkers die een grote bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de brandveilige Battery-boxen.

Nog steeds houden wij de volgorde aan van het productieproces (maken en daarna installeren en service). Op deze manier  kom je dichter bij het eindproduct  en kom je ook bij onze klanten over de vloer. In de voorgaande edities bespraken we het design, productie, coating en elektronica. Hieronder nogmaals de vorige bedrijven die ons helpen.

Hier komt nu Networkteam Leusden bij.

Networkteam Leusden heeft het doel de meest begeerde dienst- en servicedelivery-organisatie te zijn. Hierin focussen zij zich met name op de Retail en cashdienstverlening en IMACD-projecten, Data-infrastructuur, Security en IT-werkplekoplossingen en beheer.

Wat houdt dit in voor de samenwerking met Battery Control Europe?

Tijdens de ontwikkeling van de Battery-box kwamen wij er al snel achter dat we een landelijke samenwerking zochten met een bedrijf dat zich richt op de dienstverlening en dan met name op installatie & service. Omdat Networkteam Leusden zich als presenteert als partner in de dienst- en service verlening kwamen we in contact om onze plannen m.b.t. accuveiligheid richting de toekomst te bespreken.

Heeft u  boxen besteld en is er een planning gemaakt voor installatie, dan is een grote kans dat u de mensen van NTL tegenkomt. Zij installeren de boxen en geven  service bij storingen of calamiteiten.
Networkteam Leusden ontzorgt en levert klantwaarde. Zij zijn voor Battery Control de professionele partner en ons verlengstuk op gebied van installatie- en service.

Networkteam Leusden is naast onze partner ook een gerenommeerd bedrijf dat naast projecten en installatiewerk klanten ontzorgt met haar service (preventief en correctief onderhoud) Zij selecteren en zetten gekwalificeerde mensen in met als doel het ontzorgen van klanten en een meerwaarde te zijn. Vandaar het gehanteerde Networkteam motto: “Everything for a satisfied customer!”

“In onze samenwerking was het duidelijk aanwezig dat er bij Networkteam Leusden veel kennis en expertise voor klantenservice aanwezig is. Zo heeft Networkteam Leusden ons geholpen een specifiek Service Level Agreement op te stellen, waarmee we de komende maanden onze klanten over gaan informeren.  En markt/sector specifieke aanpak in Service dienstverlening.

Battery Control is erg blij met de samenwerking, waarmee we onze klanten een geweldige service kunnen verlenen. Met Networkteam Leusden als zichtbare kracht in de nazorg van onze producten kunnen we een mooi en constant veiligheidsconcept aanbieden. Dit is erg belangrijk voor ons en onze klanten waar de Battery-boxen worden geïnstalleerd.

Namens het gehele team van Battery Control – Bedankt voor deze samenwerking!

Wil je meer weten over Network Team Leusden, klik dan op deze LINK.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.