Nieuws

Domino Pizza winkels kiezen voor de Battery-box

14 december 2023

Trots om franchisenemers van Domino’s Pizza winkels te ondersteunen met veilig laden.

Steeds meer franchisenemers met een winkel die maaltijden verzorgt kiezen voor het veilig laden in de Battery-box. Het is al een aantal jaar dat Battery Control zich op de markt begeeft voor het veilig laden van Lithium-ion accu’s. De Battery-box is door jaren van pionieren de grondlegger geweest voor de huidige norm. De lat ligt hoog; geen vuur en geen rook in een pand tijdens een accubrand.

Sinds April van dit jaar heeft het hoofdkantoor van Domino Pizza Nederland al besloten om de Battery-box in te zetten voor veilig laden. Na een aantal branden bij Nederlandse franchisenemers is besloten een dwingend advies te geven aan de ondernemers van meer dan 350 franchisewinkels in Nederland. Domino’s Pizza Nederland kiest er dus voor om hun bezorgvloot van elektrische fietsen en scooters met onze innovatieve laadcompartiment te voorzien. Zo kunnen zij hun operatie efficiënter maken en voldoen aan de groeiende vraag naar duurzame maaltijdbezorging.

Waarom kiezen voor de Battery-box van Battery Control Europe?

  1. Snelheid & Efficiëntie: Onze Battery-box is ontworpen om veilig en snel op te laden en zijn ook vooral efficiënt, waardoor Domino’s Pizza hun bezorgvloot ten alle tijden kan inzetten en daardoor ook betrouwbaar pizza’s kan bezorgen.
  2. Betrouwbaarheid: De Battery-box staat vooral bekend om zijn 1005 veiligheid, maar ook zeker om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bedrijven kunnen vertrouwen op praktijkgerichte prestaties, zelfs in veeleisende omgevingen als bij een maaltijdbezorger.
  3. Duurzaamheid: We zijn toegewijd aan groene technologieën en onze Battery-box is een stap in de richting van een milieuvriendelijke toekomst. Door voor onze oplossingen te kiezen, kunnen bedrijven hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Waarom zouden andere maaltijdbezorgers moeten kiezen voor Battery Control Europe?

Als maaltijdbezorger sta je voor de uitdaging om snel, efficiënt én milieuvriendelijk te zijn en in een korte periode te produceren en te bezorgen. Onze Battery-box biedt precies dat: een veilige en in gebruik eenvoudige manier van werken voor het opladen van elektrische fietsen en scooters. Hierdoor kunnen de bezorgers snel op pad, zijn klanten tevreden over de service en vriendelijkheid en maakt het bedrijf tegelijkertijd een mooie stap richting duurzaamheid.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Battery Control Europe BV jouw bezorgbedrijf kan helpen om te groeien met behulp van onze Battery-boxen.
Wees gerust. Wilt u met 1 box starten? Dat kan gewoon! Wilt er later een extra box bij? Ook dat kan gewoon. Wij groeien met uw winkel en omzet mee.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.