Nieuws

Een kleine glimp van de nieuwe Solar Off Road Car

10 juli 2023

Op uitnodiging van Lithium Safety Containers staat Battery Control ineens bij de presentatie van de Technische Universiteit Eindhoven naar de nieuwe concept car van het Solar Team Eindhoven te kijken.

Hier kregen de sponsoren en partners een korte presentatie en een kleine glimp te zien van de nieuwe Solar Off Road Car die in September in Marokko wordt gepresenteerd. Een groep van 18 enthousiaste jonge studenten moeten in een jaar een compleet nieuw Concept Car uit de grond stampen. Helaas mochten we geen foto’s van de nieuwe auto maken i.v.m. de volledige geheimhouding. De reveal is in september in Marokko. Maar wat een inzet van die bevlogen en gedreven studenten. Wat een prachtig project is dat!

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.