Nieuws

Een kleine glimp van de nieuwe Solar Off Road Car

10 juli 2023

Op uitnodiging van Lithium Safety Containers staat Battery Control ineens bij de presentatie van de Technische Universiteit Eindhoven naar de nieuwe concept car van het Solar Team Eindhoven te kijken.

Hier kregen de sponsoren en partners een korte presentatie en een kleine glimp te zien van de nieuwe Solar Off Road Car die in September in Marokko wordt gepresenteerd. Een groep van 18 enthousiaste jonge studenten moeten in een jaar een compleet nieuw Concept Car uit de grond stampen. Helaas mochten we geen foto’s van de nieuwe auto maken i.v.m. de volledige geheimhouding. De reveal is in september in Marokko. Maar wat een inzet van die bevlogen en gedreven studenten. Wat een prachtig project is dat!

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s