Nieuws

Er is meer naast werk…

30 januari 2024

Er is meer naast werk…

Dick van de Steeg, een van onze experts op het gebied van brandveilige laadoplossingen voor #lithiumion is ook nog een gedreven voetbaltrainer. Zijn toewijding aan het waarborgen van veiligheid in laadtechnologie is immers net zo groot als zijn gedrevenheid en passie voor voetbal.

Bij de v.v. Musketiers is hij niet alleen coach maar fungeert hij ook als mentor die gelooft in de kracht van samenwerken en discipline.
Dick heeft met zijn team een heftige maand januari achter de kiezen en zijn team heeft hem hier doorheen geholpen. Een prachtig gebaar in een moeilijk periode.

Lees onderstaand het artikel van het Algemeen Dagblad en De Gelderlander over Dick, v.v. Musketiers en Battery Control Europe BV

#veiligladen #batterysafety #lithiumion #maaktladenveilig

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.