Nieuws

Goede berichten bij gebruik van de OV E-bike

5 april 2023

Reizigers geven de nieuwe elektrische OV-fiets gemiddeld een 8,5 en zijn dus tot nu toe erg positief over de OV-ebike. Ook heeft 95% van de gebruikers aangegeven dat ze de OV-ebike in de toekomst vaker willen huren.

Sinds een aantal maanden kunnen reizigers op #stations Driebergen-Zeist, Arnhem, Groningen en Maastricht een OV-ebike huren. Per station verhuurt NS 30 OV-ebikes. Dit is een proef van een jaar en afgelopen week kwamen de resultaten binnen van het eerste klantonderzoek Een groot deel (75%) van de gebruikers zet de OV-ebike in als vervolg van hun reis met de trein. De reizigers gebruiken de OV-ebike vervolgens voor aanzienlijk langere ritten dan de gewone OV-fiets. Na een jaar wordt de proef geëvalueerd en wordt gekeken of een landelijke uitrol haalbaar en wenselijk is.

Wilt u ook een Ov E-bike huren? Klik dan HIER.

OoK Battery Control heeft zijn bijdrage mogen leveren aan de pilot van de NS.
Lees HIER het bericht over het deel waarin wij hebben kunnen helpen.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘Veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.