Nieuws

Herkent u ook die rommelige situaties van laders en kabels

21 februari 2024

Herkent u ook het probleem van rommelige situaties door de vele laders en kabels van accu’s?

Onze Battery-boxen bieden een oplossing die niet alleen 100% veilig is, maar ook proactief ontwikkeld werd met meer dan 75 tests en praktijkervaring. Tijdens de ontwikkeling hebben we speciale aandacht besteed aan het beheren van de overvloed aan kabels en laders die vaak gepaard gaan met fiets- en scooteraccu’s.

In de ruimte onder de Battery-box, waar ons patent op berust, worden alle draden en laders netjes weggewerkt. Dit zorgt niet alleen voor een opgeruimde uitstraling, maar verlengt ook de levensduur van zowel de kabels als de laders, wat uiteindelijk duurzamer gebruik van de accu’s bevordert.

Op de bijgevoegde foto ziet u een maaltijdbezorger die zijn accu’s op een correcte manier heeft georganiseerd. Wilt u ook meer weten over veilig laden van accu’s? Neem dan gerust contact met ons op via 088-9005700 of info@battery-control.nl. We helpen u graag bij het vinden van de meest geschikte oplossing voor uw locatie.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s