Nieuws

Inbouw van de Battery-boxen in bestaande werkomgeving

1 februari 2024

Aleen jaar geleden zijn wij in gesprek gegaan met een Camping in Zeeland. Een klant van Achmea die op zoek was naar een veilige laadomgeving voor zijn verhuur E-bikes. De klant zelf was al bezig met een EOS (Elektrisch Opslag Systeem) om op basis van gastvrijheid en de service van “gratis”  laden klanten met elektrische auto’s op zijn camping te ontvangen. Een erg vooruitstrevende ondernemer.

Zo was hij ook erg geïnteresseerd n onze laadoplossing met de Battery-box.
We verschoven de installatie in het najaar. Was wat minder druk op de camping, des te meer tijd voor de juist installatie van boxen.
De plek van de boxen is bijzonder mooi te noemen. Weliswaar op eigen initiatief van de klant, maar fantastisch in hun eigen werkomgeving ingebouwd.

Wilt u ook meer weten over het veilig opladen van lithium ion accu’s. Neem dan contact met ons op. Misschien kunnen wij iets voor u betekenen.

088-9005700 / info@battery-control.nl

Onze Battery-boxen worden geadviseerd door bijna alle verzekeraars.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s