Nieuws

Inbouw van de Battery-boxen in bestaande werkomgeving

1 februari 2024

Aleen jaar geleden zijn wij in gesprek gegaan met een Camping in Zeeland. Een klant van Achmea die op zoek was naar een veilige laadomgeving voor zijn verhuur E-bikes. De klant zelf was al bezig met een EOS (Elektrisch Opslag Systeem) om op basis van gastvrijheid en de service van “gratis”  laden klanten met elektrische auto’s op zijn camping te ontvangen. Een erg vooruitstrevende ondernemer.

Zo was hij ook erg geïnteresseerd n onze laadoplossing met de Battery-box.
We verschoven de installatie in het najaar. Was wat minder druk op de camping, des te meer tijd voor de juist installatie van boxen.
De plek van de boxen is bijzonder mooi te noemen. Weliswaar op eigen initiatief van de klant, maar fantastisch in hun eigen werkomgeving ingebouwd.

Wilt u ook meer weten over het veilig opladen van lithium ion accu’s. Neem dan contact met ons op. Misschien kunnen wij iets voor u betekenen.

088-9005700 / info@battery-control.nl

Onze Battery-boxen worden geadviseerd door bijna alle verzekeraars.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.