Nieuws

Inbouw van de transport-box met schuiflade in bestelwagens.

18 juli 2023

In samenwerkingen met een grote klant in de ongediertebestrijding (Smart Pest Control) hebben wij een maatwerk transport-inbouw-box mogen ontwikkelen en leveren. De boxen worden op zeer specifieke wijze in de bestelwagens ingebouwd en in dit geval was de volledig uitschuifbare lade uitgevoerd met een accu-passende Fire Resistant Foam. Hierdoor blijven de lithium ion accu’s veilig in het foam geklemd en bewegen zo min mogelijk tijdens het rijden. Mocht er een gevaarlijke situatie met de accu’s ontstaan blijft alles sowieso onder controle in de transport-box.

Op dit moment, na een jaar rond rijden met deze accu’s in de transport-boxen, zijn de reacties uitsluitend positief. Meer dan 100 kleine en grote bestelwagens zijn door Van Mossel Car Solutions uitgevoerd met deze boxen. De Schuif-lade werkt fantastisch, want de medewerkers hoeven niet met de armen de box in te gaan, maar kunnen ze eenvoudig pakken.
Het management, die ons in maart 2022 heeft benaderd voor een maatwerk toepassing, is erg blij met de snelle, proactieve samenwerking met Battery Control. En wij zijn natuurlijk superblij met het resultaat!

Wilt u ook meer informatie over onze mogelijkheden voor veilig opslag en vervoer van lithium ion accu’s? Vul ons CONTACT FORMULIER in of Bel ons op 088-9005700

YOUR SAFETY IS OUR #1 PRIORITY

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.