Nieuws

Internationale bedrijfsstudenten doen marktonderzoek voor Battery Control

28 oktober 2023

Battery Control heeft een aantal maanden geleden Ja gezegd tegen School Windesheim uit Zwolle voor een internationaal onderzoek. In de week van 20 oktober presenteerden 15 groepen internationale bedrijfskundestudenten (IBS) hun marktonderzoek voor Battery Control; Een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van accuboxen voor het veilig opladen van e-bikes accu’s. De volgende 5 landen werden onderzocht; Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Onderstaande foto’s zijn de top 3 groepen uit de posterpresentatie.
De laatste foto zonder posterachtergrond zijn de beste studenten qua presentatie.

Namens Windesheim vertelde de heer Ayodele Odesola over de tussenstand in het marktonderzoek.

“Grote dank aan Hani A. voor het doen van al het mogelijke om ons een locatie te bezorgen voor onze presentatie, en natuurlijk speciale dank aan mijn collega’s Sander Janssens voor het organiseren van dit project, en Elizabeth Schut voor haar bijdragen tijdens de presentatie. Tot slot wil ik Nick Akkerman bedanken dat ze ons de kans hebben gegeven om met zijn bedrijf samen te werken voor dit educatieve project.”

Op 14 december worden de eindresultaten door de groepen gepresenteerd.

  

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.