Nieuws

Maart 2022 –> Maart 2024 Winnaar Fiets Innovatie Award Rai Vereniging

27 maart 2024

Maart 2022 –> Maart 2024 ūüŹÜ

Twee jaar geleden, toen Battery Control na 3 jaar ontwikkeling in december 2021 de eerste 100 Battery-boxen produceerde, wilden wij heel graag de Fietsinnovatie Award van de RAI Vereniging winnen. En hoewel de bekendmaking toen digitaal plaatsvond, waren we buitengewoon trots toen we wonnen.

Toen we in 2019 begonnen, stond de markt voor veilig laden van Lithium-ion accu’s nog in de kinderschoenen. Desondanks werkten we na het winnen van de Innovatie Award al drie jaar aan een oplossing die 100% veiligheid garandeerde.

Hierna is er een groei in besef en bewustwording gekomen en zijn wij met grote partijen gaan samen werken. Dit resulteerde in een pilot met¬†NS Stations, een samenwerking met¬†Van Mossel Car Solutions¬†/¬†Anticimex¬†en hebben we veel franchisenemers van¬†Domino’s,¬†New York Pizza¬†en andere¬†#maaltijdbezorgers¬†kunnen helpen.

Iedereen ontzettend bedankt die destijds op ons gestemd hebben en die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Battery Control. Evenals iedereen die ons de afgelopen vijf prachtige jaren op allerlei wijze heeft gesteund.

Bent u al bekend met onze nieuwe¬†#Lithiumlocker? Dit lockersysteem, inclusief de veilige battery-box, maakt ‘veilig laden’ mogelijk en kan worden gefaciliteerd of ge√ęxploiteerd. Met deze uitgifte locker kunt u op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier opberg- en laadmogelijkheden beschikbaar stellen. Ideaal voor¬†#onderwijsinstellingen,¬†#horeca,¬†#vakantieparken,¬†#hotels¬†en¬†#verenigingenvaneigenaren.

Als u ook op zoek bent naar 100% veilig laden, bezoek dan onze website op www.battery-control.nl of neem contact met ons op via 088-9005700 / info@battery-control.nl.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‚Äėveilig laden zonder toezicht‚Äô. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.