Nieuws

Meer dan 1200 volgers op LinkedIn

14 juni 2023

Wie had dat gedacht toen wij als eerste pioniers in accuveiligheid en bijna 5 jaar geleden aandacht creëerden voor de toename van lithium ion accubranden. Dat was in een periode waar nog niemand hiermee bezig was. Wat veel bedrijven aan accuveiligheid aanbieden zagen wij destijds vanuit onze eigen ervaringen in de rijwielbranche al als een toenemend probleem.

Het is echt gaaf om te zien dat er in 5 jaar meer besef en bewustwording is gekomen omtrent de #accubrand.
Als voorloper van veilig laden en opslaan blijft Battery Control Europe zich inzetten voor echte accuveiligheid. Door het geven van presentaties, voorlichting, uitleg en informatie over de lithium ion accu. Hierbij komen mogelijke gevaarlijke situaties die zich voor kunnen doen uiteraard ook voorbij, maar vooral hoe je daar zo goed mogelijk mee om kan gaan.

Dank voor al jullie steun door tijdens en na onze periode van pionieren te blijven/gaan volgen en onze eerlijke verhalen te delen.Wij waarderen dat heel erg.

Maar binnenkort komt er meer.

Door goed werk te leveren, naar klanten te luisteren en veel te leren en de praktijk te ervaren, zullen wij op korte termijn een nieuw ontwikkeling introduceren. Dit product is uiteraard gericht op accuveiligheid en wordt geschikt gemaakt voor een verscheidenheid aan sectoren en toepassingen. Gebaseerd op echte veiligheid en getest door onafhankelijke testinstituten KIWA en MPA Dresden. Stay tuned!

Wilt u ook meer weten over de risico’s van een accubrand en hoe wij daar, in 4,5 jaar pionieren, een veilige laadoplossing voor hebben gevonden! Doe ons een berichtje of bel: 088 – 900 5700

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.