Nieuws

Menno Bierma aan de slag als Sales Manager

26 juli 2023

Menno Bierma start als nieuwe Sales Manager bij Battery Control

STEENWIJK – Begin juni is Menno Bierma gestart als Sales Manager bij Battery Control Europe BV.  Hij zal zicht richten op het succesvol in de markt zetten van innovatieve producten die ontwikkelt zijn voor het veilig laden en opbergen van Lithium Ion accu’s.

Menno is afkomstig uit de commercie van Locker Management Systemen voor het onderwijs waar hij de laatste jaren een groot netwerk aan klanten heeft opgebouwd voor het veilig opbergen van telefoons, laptops en persoonlijke bezittingen. “In de laatste jaren ben ik steeds vaker benaderd voor het veilig opslaan en laden van fietsaccu’s. Op scholen komen steeds meer kinderen met een E-bike naar school en kregen wij de vraag of wij met de locker leverancier hier een oplossing voor konden vinden. De standaard lockers zijn van te dun materiaal om daadwerkelijk een accubrand tegen te houden, de druk is enorm en de temperatuur is zo hoog dat alle lockers er omheen ook gloeiend heet worden.

Aangezien een accubrand niet is te blussen is de oplossing van Battery Control erg welkom. Als ik zie wat Battery Control binnenkort zal introduceren is dat specifiek geschikt gemaakt voor het onderwijs. Een combinatie van box en locker met een aanbod van echte veiligheid. De Lithium Locker wordt binnenkort geïntroduceerd, is reeds getest door KIWA en MPA Dresden en zal veel betekenen voor het onderwijs, maar ook voor andere sectoren,” aldus Menno Bierma.

Netwerk inzetten voor natuurlijke groei.

Battery Control is als eerste pionier op gebied van accuveiligheid al 4,5 jaar bezig met accuveiligheid. “We nemen bewuste stappen op de Nederlandse markt”, geeft Dick van de Steeg van Battery Control aan. “Wij hebben een perfect product voor veilig laden, maar willen ook graag informatie delen, uitleg over de accubrand geven, bewustwording creëren en het kaf van het koren scheiden. Er wordt veel aangeboden wat echt niet veilig is en dus leren wij ze kritische vragen stellen.”

“De Battery-box en de XL-boxen zijn direct beschikbaar en de Lithium Locker word nu onder andere geïntroduceerd binnen het onderwijs. Daarnaast liggen er doelen in de recreatie en bij woningcorporaties. De focus blijft volledig liggen op ‘productleadership’ en ‘autoriteit’ op gebied van de lithium ion accubrand. Hier ligt de lange termijn visie vanuit het team en het bedrijf.” Aldus Bierma.

 

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s