Nieuws

Presentatie ‘Veilig laden’ Battery Control bij Troostwijk BvT

17 maart 2024

Op uitnodiging van Jurjen Burghgraef heeft Dick van de Steeg van Battery Control afgelopen vrijdag een presentatie gegeven aan de risico-inspecteurs van Burghgraef van Tiel & Partners over veilig laden van lithium-ion accu’s.

Terwijl Jurjen normaal gesproken zelf opleidingen geeft en onze Battery-box als veilige oplossing aanbeveelt, was het nu de taak van Dick van de Steeg om de risico inspecteurs van Troostwijk BVT te informeren over de Battery-boxen. Burghgraef van Tiel & Partners staat bekend als een vooraanstaande speler op het gebied van risico-inspecties en risicobeoordelingen in Nederland. Ook op het gebied van bedrijfscontinuïteitsplannen, risicomanagement en nieuwbouwbegeleiding is BvT een autoriteit. Sinds een aantal jaar maakt BvT deel uit van de Troostwijk Groep. Sinds deze toetreding is er veel gebeurd om de dienstverlening naar de klanten verder uit te breiden. beide partijen willen hun activiteiten synchroniseren en inspelen op de behoefte van de markt die vraagt om één aanspreekpunt, meer transparantie en meer zekerheid.

Als onderdeel van de TROOSTWIJK Groep heeft BvT zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld om de dienstverlening aan klanten uit te breiden, vandaar de vraag aan Battery Control om de presentatie te verzorgen voor de Troostwijk Academy.

Wilt u ook meer weten over veilig laden van lithium-ion accu’s, bieden wij vrijblijvend advies aan voor uw situatie. Neem contact met ons op via 088-9005700 of info@battery-control.nl.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.