Nieuws

Samenwerking met ‘Van Ei naar Kip’

6 augustus 2021

Deal: de samenwerking met kevin ike van Van Ei naar Kip is definitief. kevin is een creatieve jonge ondernemer die heeft meegewerkt aan verschillende videoproducties en zal de komende maanden, in goed overleg met ons Marketing bureau Webwijs, een 9-tal video;s voor ons gaan maken.

Van Ei naar Kip staat bekend als een bedrijf dat professionele video’s maakt. Een Marketing tool waar je klanten mee kan informeren en wellicht overtuigen tot een aankoop. Niet zomaar wat shots schieten, maar Van Ei naar Kip vraagt naar je strategie. Wie wil je bereiken en welke boodschap wil je meegeven. Er is voor een accubrand voorlichting en uitleg nodig. Kevin zal met zijn team hieraan meehelpen.

De samenwerking zal verder gaan dan alleen een goed idee hebben en uitvoeren. Kevin zal bij alle social media uitingen meewerken aan de invulling daarvan. Zeker wanneer het om activiteiten gaat en er een camera bij gebruikt gaat worden.

Voor meer informatie over Van Ei naar Kip, klik hier.

 

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s