Nieuws

Samenwerking met ‘Van Ei naar Kip’

6 augustus 2021

Deal: de samenwerking met kevin ike van Van Ei naar Kip is definitief. kevin is een creatieve jonge ondernemer die heeft meegewerkt aan verschillende videoproducties en zal de komende maanden, in goed overleg met ons Marketing bureau Webwijs, een 9-tal video;s voor ons gaan maken.

Van Ei naar Kip staat bekend als een bedrijf dat professionele video’s maakt. Een Marketing tool waar je klanten mee kan informeren en wellicht overtuigen tot een aankoop. Niet zomaar wat shots schieten, maar Van Ei naar Kip vraagt naar je strategie. Wie wil je bereiken en welke boodschap wil je meegeven. Er is voor een accubrand voorlichting en uitleg nodig. Kevin zal met zijn team hieraan meehelpen.

De samenwerking zal verder gaan dan alleen een goed idee hebben en uitvoeren. Kevin zal bij alle social media uitingen meewerken aan de invulling daarvan. Zeker wanneer het om activiteiten gaat en er een camera bij gebruikt gaat worden.

Voor meer informatie over Van Ei naar Kip, klik hier.

 

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.