Nieuws

Succesvolle beurs voor Horeca ondernemers in Leeuwarden.

5 februari 2024

Wat een paar geweldige dagen heeft het team van Battery Control Europe gehad op het HorecaEvenTT in Leeuwarden! In samenwerking met VHC ActiFood BV hebben wij diverse gesprekken gehad met horecaondernemers die te maken krijgen of hebben met het veilig laden van bezorgfietsen of met hotelgasten die hun eigen E-bikes meenemen. Hierin hebben wij met speciale aandacht gericht op #hotels, #vakantieparken en de #maaltijdbezorging.

Het promotieteam heeft 3 dagen staan popelen om iedere morgen weer fris aan de slag te gaan!

Om het feest compleet te maken, deelden we alle drie dagen maar liefst 75 vouchers uit voor een gratis voorinspectie ter waarde van €175 elk! Een kans die men niet wilde missen om de veiligheid en efficiëntie van je accu’s te waarborgen. Bedankt Actifood en de mensen van het #HorecaEvenTT zelf.
#VeiligLaden #HorecaVeiligheid

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s