Nieuws

Succesvolle beurs voor Horeca ondernemers in Leeuwarden.

5 februari 2024

Wat een paar geweldige dagen heeft het team van Battery Control Europe gehad op het HorecaEvenTT in Leeuwarden! In samenwerking met VHC ActiFood BV hebben wij diverse gesprekken gehad met horecaondernemers die te maken krijgen of hebben met het veilig laden van bezorgfietsen of met hotelgasten die hun eigen E-bikes meenemen. Hierin hebben wij met speciale aandacht gericht op #hotels, #vakantieparken en de #maaltijdbezorging.

Het promotieteam heeft 3 dagen staan popelen om iedere morgen weer fris aan de slag te gaan!

Om het feest compleet te maken, deelden we alle drie dagen maar liefst 75 vouchers uit voor een gratis voorinspectie ter waarde van €175 elk! Een kans die men niet wilde missen om de veiligheid en efficiëntie van je accu’s te waarborgen. Bedankt Actifood en de mensen van het #HorecaEvenTT zelf.
#VeiligLaden #HorecaVeiligheid

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.