Nieuws

Veel nieuwe en reeds bekenden op de beurs van micromobility.com.

5 juni 2024

Kennis gemaakt met Jorrit Saaltink van Gemeente Amsterdam en meer dan 2 uur vrijuit gesproken over de stand van zaken in de mobiliteithubs, de infrastructuur van Amsterdam en de toekomst mbt het veilig laden van o.a. fietsaccu’s.

Ook fantastisch om Mister ANWBWouter Duijndam weer gezien en gesproken te hebben. Waarbij we gezamenlijk een aantal zaken rondom veilig opladen van fietsaccu’s in de nabije toekomst hebben doorgenomen hoe dit te gaan aanpakken.

Daarbij was Jerry Toen de algemene verbinder tussen ons. Jerry een jaar geleden nog gesproken, maar heeft ons vandaag in de positie gebracht om te connecten.
Hij was aanwezig op de beurs met Swell Electric Check ook deze innovatie even!

Bedankt voor de gesprekken mannen. Erg positief en progressief. 💪

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s