Nieuws

Veilig laden van fietsaccu’s de nieuwste service bij Stadshotel Van Rossum in Woerden

15 mei 2024

Innovatie veilig laden van fietsaccu’s – service en gastvrijheid

De mobiliteitsindustrie ondergaat een ingrijpende transformatie met de opkomst van elektrische fietsen, fat-bikes en andere vormen van elektrische voertuigen. Deze verschuiving naar elektrische mobiliteit wordt aangedreven door voordelen op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie en gemak. Echter, te midden van deze vooruitgang schuilt een potentieel gevaar dat niet over het hoofd mag worden gezien: het risico van lithium-ion accubranden.

Recentelijk hebben incidenten zoals de accubranden in hotels in Winterswijk en in Steenwijk, maar ook in een grote fietsenstallingen de risico’s van lithium-ion batterijen benadrukt. Deze incidenten onderstrepen het belang van veilige oplaadinfrastructuur om zowel materiële schade als persoonlijk letsel te voorkomen. Als reactie hierop kiezen meer en meer hotels en vakantieparken voor een proactieve aanpak door te investeren in ‘veilig laden’.

Als toonaangevend en duurzame organisatie kijkt General Manager Manon van Kuijk altijd naar hoe de service te verbeteren en innovatief te blijven. De keuze van General Manager Manon van Kuijk voor de Lithium-locker van Battery Control is duidelijk. “Dit initiatief is voor ons een perfect antwoord op de groeiende vraag naar veilig laden van fietsaccu’s en tevens versterkt het ons imago als innovatieve en verantwoordelijke gastheer in de hospitality sector.”

KLIK HIER VOOR HET ARTIKEL

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's