Nieuws

Veiliger kan het opladen van fietsaccu’s op dit moment niet worden (a.s.r. verzekeringen)

12 maart 2024

Battery Control biedt met de Battery-boxen een 100% veilige oplossing voor veilig laden van fietsaccu’s en andere kleine Lithium-ion accu’s. Met geavanceerde technologie en jarenlang pionierswerk garandeert Battery Control de maximale veiligheid tijdens het laadproces.

De Battery-box is vanuit praktisch oogpunt ontworpen met zicht op risicobeheersing en bescherming tegen overladen, oververhitting en kortsluiting. Oftewel een accubrand.
Dankzij strikte controles en conformiteit met de juiste test standaarden verzekert Battery Control een betrouwbare en veilige omgeving voor het opladen van fietsaccu’s.

Bedrijven kunnen met gemoedsrust gebruikmaken van deze oplossing, wetende dat hun accu’s optimaal worden behandeld zonder enig gevaar voor schade of veiligheidsincidenten. Met de Battery-box van Battery Control kunnen gebruikers erop vertrouwen dat hun accu’s op een 100% veilige manier worden opgeladen.

Het veilig laden met de Battery-box wordt nog eens ondersteund door verschillende verzekeraars; Nationale-NederlandenDe GoudseAchmeaAllianzABN AMRO VerzekeringenUnivéKlaverblad Verzekeringena.s.r. verzekeringenAon, en meer…

#maaltijdbezorging #horeca #hotels #onderwijs #transport #logistiek #scholen #voortgezetonderwijs #rijwielbranche #verzekeraars

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.