Nieuws

Zes XL-Boxen voor laden 24 E-bike accu’s

22 augustus 2022

Battery Control blijft boxen installeren! De laatste tijd zijn er weer bij meerdere klanten boxen geïnstalleerd. Niet alleen de standaard Battery-boxen, maar steeds meer XL-boxen en dat is niet vreemd. De XL-box wordt veel ingezet voor bezorg E-bikes en elektrische scooters. Door deze veelzijdigheid en grote capaciteit is de XL-box populair. Zo is er bij een aantal New York Pizza winkels al tientallen stuks geplaatst. Sommige winkels hebben meer dan 24 accu’s aan de lader liggen!

Inmiddels weten veel klanten dat Battery Control producten allemaal met echte accubranden getest zijn. De Battery-box twee keer 1.000 Wh getest en de XL-box is getest tot vermogen van in totaal 3.200 Wh. Omdat bij de XL-box er meerdere types accu’s in geladen kunnen worden zien meer een meer klanten de voordelen van de boxen in: modulair op te schalen wanneer je meer accu’s wil opladen, minder risico’s, en alles is volledig getest! Diversen maaltijdbezorgers hebben dit ondertussen in de gaten.

Winkels van New York Pizza zowel als van Domino’s Pizza hebben inmiddels XL-boxen te laten installeren. Zij zijn er meer en meer bewust van geworden dat klein compartimenteren een goed idee is. Je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel je er daadwerkelijk nodig hebt. Sterker nog; bij een groei in aantal bezorg E-bikes kun je er zo een box bijplaatsen. En naast het feit dat ze veilig getest zijn, zijn ze ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Zijn ze superdegelijk, robuust uit en nemen weinig plaats in.

In de foto staan 6 geïnstalleerde XL-boxen die modulair zijn geschakeld. Er is een rookgasafvoer geplaatst voor het veilig afvoeren van de giftige rookgassen. Mocht er een accu spontaan ontbranden dan blijft de brand gecontroleerd en de schade geminimaliseerd tot de inhoud van alleen die ene XL-box. De overige boxen is niets mee aan de hand en zo zorgen wij ervoor dat jij, de ondernemer kan blijven doorwerken en je omzet kan blijven halen.

Wilt u ook meer weten? Neem dan contact met ons op.
Wij hebben de expertise om u de juiste voorlichting en uitleg te geven.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s