Nieuws

Battery Control start samenwerking met Thuisbezorgd.nl

7 oktober 2022

Battery Control start samenwerking met Thuisbezorgd.nl
(Onderdeel van Just Eat Takeaway.com)

Just Eat Takeaway is het toonaangevende online platform voor maaltijdbezorging. Het platform verbindt in 22 landen ruim 680.000 partners met consumenten. De eerste kennismaking tussen BCE & JET is al even geleden maar de partijen hebben elkaar recent weer gevonden, wat heeft geresulteerd in een mooie samenwerking.

Tijdens de gesprekken met Stephanie van de Weegh en Martijn van Dijken van JET is de mogelijke samenwerking besproken en definitief tot stand gekomen. Hierbij richten beide partijen zich eerst op de Nederlandse partners met eventueel een uitbreiding naar andere landen.

Battery Control is een mooie aanvulling op het aanbod aan onze partners in de Food Delivery en zorgt voor het veilig laden van de bezorg E-bike accu’s.
Zowel Dick van de Steeg als Nick Akkerman van Battery Control zijn erg blij met de totstandkoming van deze samenwerking.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.