Bedankt voor je bestelling!

We gaan direct met uw bestelling aan de slag en houden u op de hoogte van de voortgang.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn kunt u altijd met ons contact opnemen over uw bestelling.

Nogmaals bedankt.
Team Battery Control

 

BATTERY BOX

RISICOVERLAGEND:

Door gebruik te maken van de Battery-box kunt u uw aandacht richting op uw werk. Geen zorgen over vuur en giftige rook.

GEBRUIKSVRIENDELIJK:

De Battery-box is eenvoudig te gebruiken. Wanneer de deur niet goed sluit zal er een lampje gaan branden en een signaal afgeven.

VEILIGHEID BOVEN ALLES:

De Battery-box is ontwikkeld vanuit het probleem en in de praktijk getest. Hij doet wat ‘ie moet doen: een batterijbrand beheersen.

SCHAALBAAR:

De Battery-box kan zoveel worden uitgebreid als u maar wilt. Bent u in de groeifase, dan kan in een later stadium eenvoudig een box bij worden geplaatst.

BATTERY CONTROL – MAAKT OPLADEN VEILIG

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

TIP 2 GEBRUIK ALLEEN DE ORIGINELE LADER

Er zijn allerlei soorten e-bike batterijen te verkrijgen, maar gebruik altijd alleen de lader die bij je e-bike batterij zit of die wordt geadviseerd. Een niet-originele batterijlader kan je batterij erg beschadigen en dus voor gevaar zorgen

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s