Operational lease

Werkgevers bieden werknemers steeds vaker de kans om een e-bike te leasen, ook wel operational lease genoemd. Naast het fiscale voordeel voor het bedrijf is er nog een ander voordeel. Wanneer er zoveel mogelijk mensen op de fiets naar hun werk komen is dat beter voor het milieu en gezonder voor de werknemer. Bovendien mag de e-bike ook privé gebruikt worden. Het laden van de batterij gebeurt in dit soort gevallen vaak op kantoor of in de kantine. U als leasebedrijf wil de werkgever zoveel mogelijk ontzorgen, hier hoort ook het veilig laden bij. De battery-box is dan ook het ideale systeem om in zo’n geval in te zetten. Zo kan de werknemer de batterij van de e-bike thuis of op het werk veilig opladen.

Ontdek de gevaren Wie zijn wij?

Battery-Box

Het laden van de e-bike batterij gebeurt vaak op de plek die daar niet geschikt voor is. Zoals het kantoor, een kantine, of een andere plek waar mensen en brandbare materialen aanwezig zijn. Het is een problematiek waar u de klant ook in kunt ontzorgen door te voorzien in een oplossing voor een veilige plek om te laden.

Full-service oplossing

De Battery-box is ontworpen om een batterij van een e-bike veilig te kunnen laden en op te kunnen slaan. Dit kan een centrale voorziening zijn bij de werkgever maar ook bij de gebruiker thuis. De Battery-box is daarom ook uitermate geschikt om mee te leveren met een Lease e-bike. Zo ontzorgt u de zakelijke klant en voorziet u ook een veilige laadomgeving. Kortom een full-service oplossing!

Op de batterijbrand pagina kunt u lezen op welke manier een batterijbrand kan ontstaan.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘Veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

Consent

Samen voor een brandveiligere wereld