Nieuws

Accu veiligheid: onze eerste prioriteit

17 januari 2024

De brandveilige producten die Battery Control aanbiedt, zijn allen vanuit een pioniersgeest en vanuit de praktijk ontwikkeld en vervolgens onderworpen aan een strenge testmethode en onafhankelijk getest door KIWA en MPA Dresden inclusief een CE-keur.

De Battery-boxen worden geadviseerd door risico specialisten en de meerdere verzekeraars bij zakelijk gebruik van lithium-ion batterijen. Bij Battery Control kiezen we voor het beste, 100% veiligheid en bieden we alleen de best geteste producten aan. Uw veiligheid beschouwen wij als onze minimale eis. U kunt erop vertrouwen dat wij ons inzetten voor uw veiligheid en gemoedsrust bij het gebruik van onze producten.

Wilt u meer informatie? Wij staan klaar om voor uw toepassing het beste advies te geven. Bel of mail naar: 085-9005700 / info@battery-control.nl

YOUR SAFETY IS OUR #1 PRIORITY

Onder andere door de verzekeraars:
Nationale-Nederlanden – Allianz – a.s.r. verzekeringen – De Goudse – Achmea – Klaverblad Verzekeringen – Interpolis

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.