Nieuws

De Battery-box XL te zien op ICBF en World of eMobility in Expo Greater Amsterdam

11 oktober 2022

WORLD OF EMOBILITY

27 / 28 / 29 OKTOBER 2022

EXPO Haarlemmermeer // Greater Amsterdam

De World of eMobility is de perfecte ontmoetingsplek voor alle belangrijke spelers in de eMobility branche. Naast het bijwonen van lezingen en het delen van kennis, kunnen bezoekers producten ontdekken en testen op alle gebieden van nieuwe elektrische mobiliteit. Ook Battery Control Europe BV is aanwezig met hun unieke brandveilige Battery-box voor het laden van lithium ion accu’s.

Om de eMobility industrie naar een next level te tillen wil ook Battery Control nauw samenwerken met standhouders en bezoekers van dit platform. Een enorm aantal experts uit diverse industrieën en organisaties komen bijeen om ideeën uit te wisselen en je te laten inspireren. Innovatie in mobiliteit is in zijn breedste vorm op deze beurs aanwezig. Samen op weg naar een duurzame toekomst.

Alle commerciële en niet-commerciële organisaties, overheden en kennisinstellingen die werken aan een duurzame toekomst doen mee of komen naar World of eMobility.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.