Nieuws

Eerste nieuwe Installaties in het jaar 2024

7 januari 2024

Met gepaste trots tonen wij onze eerste installaties van Battery-boxen bij verschillende Domino Pizza winkels. Deze maand hebben wij de winkels gedaan in Roosendaal, Middelburg, Culemborg en Rotterdam. Onze innovatieve laadoplossingen hebben niet alleen gezorgd voor een veilige werk- en leefomgeving, maar ook voor mooie plaatsing in de bestaande infrastructuur van de winkels. Onze mensen en partners hebben met toewijding en vakmanschap gewerkt om deze installaties tot stand te brengen, met als resultaat een soepel functionerend laad systeem voor fiets- en scooteraccu’s dat zowel duurzaamheid als betrouwbaarheid garandeert. De samenwerking met Domino Pizza onderstreept onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige veilige oplossingen die voldoen aan eenvoud in gebruik en een bijdrage levert aan een groenere toekomst.  De eerste installaties voor 2024 zijn weer gedaan! Dankjewel Network Team Leusden B.V. .

Met dank aan:

Luc Witteman
Annemaj van Eunen
Stefan en Tomas van Hamont
Menno van Eijk
Marijn Boelsma

Wilt u ook eerlijke informatie over veilig opslaan van uw lithium batterijen? Vraag het ons. Wij komen vrijblijvend naar uw situatie en toepassing kijken!
088-9005700 / info@battery-control.nl

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.