Nieuws

“Recente Presentatie over Veilig Laden van Fietsaccu’s bij Aon Verzekeringen in Rotterdam”

10 april 2024

Met dank aan de uitnodiging van Jeroen de Ruwe van Aon Verzekeringen, werd Dick van de Steeg van Battery Control Europe verzocht een presentatie te geven over het veilig laden van Lithium-ion fietsaccu’s, een cruciaal aspect van duurzame mobiliteit.

Deze presentatie werd gehouden te midden van drie andere vooraanstaande fabrikanten die allen een bijdrage leveren aan de energietransitie: Fortona (pionier in zoutbatterij ontwikkeling), AllShield Coatings, brandwerende dakcoating (aanbieder van brandwerende dakcoating), en SolarEdge Technologies (innovator op het gebied van zonne-energie optimalisatie) en Battery Control Europe BV (100% veilig laadcompartimenten Battery-box & Lithium-locker)

Tijdens deze bijeenkomst werden verschillende risicodeskundigen, acceptanten en brokers van AON geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hashtagduurzame hashtagenergie, met een specifieke focus op het verminderen van risico’s bij het laden van fietsaccu’s. Bovendien werd er actief gezocht naar mogelijkheden tot samenwerking tussen de aanwezige partijen.

Met dank aan Klaas Osinga Rene Dirven Jeroen de Ruwe Jacques van der Bijl Olivier Langejan en Jorrit Sala voor de uitnodiging en hun bijdrage aan deze waardevolle bijeenkomst.

Wilt u ook meer weten hoe om te gaan met laden van lithium-ion accu’s. Bel ons, we gaan graag met u in gesprek.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s