Nieuws

Veiliger kan het laden van fietsaccu’s niet worden

22 december 2023

Wat een verrassing!!

Twee weken geleden kreeg Dick van de Steeg een leuke foto doorgestuurd van een preventie specialist van a.s.r. verzekeringen. Tijdens een presentatie over veilig opslaan en laden van lithium-ion accu’s vertelde Jurjen Burghgraef, directeur van het gelijknamig en internationaal opererend bedrijf Burghgraef van Tiel & Partners, wat hij als specialist in Risico-inspecties bij bedrijven zoal tegen komt.
Zo werd door hem ineens onze Battery-box (de oranje versie) gepresenteerd en gepromoot als meest veilige laadcompartiment!

Uiteraard hebben wij direct met Jurjen contact gezocht en deze week kennis met elkaar gemaakt. Door onze expertise en ervaringen te delen wordt een samenwerking alleen maar sterker en beter. Een vervolgafspraak staat alweer gepland in februari 2024. Thx Jurjen!

Quote Bert Gruben preventie specialist a.s.r. verzekeringen:
“Veiliger kan het opladen van lithium-ion Accu’s op dit moment niet worden ”

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Maximaliseer uw veiligheid.

Battery Control Europe staat voor ‘veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat u uw lithium ion E-bike batterij op een veilige wijze kunt laden, waarmee u veiligheid biedt aan uzelf en uw medewerkers en risico’s op gevolgschade beperkt of zelfs voorkomt. Voor alle producten hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm en worden via een reproduceerbare testmethode getest.