Sitemap

Hier vind u een algemeen overzicht van onze website. Hier staat een lijst met alle pagina’s op de website, waardoor het eenvoudig is om een ​​pagina te vinden waar u naar op zoek bent. Als het voor u lastiger is om door onze website te navigeren, kan deze sitemap voor u essentieel zijn om naar de juiste pagina te gaan.

Wij hopen dat door het maken van deze sitemap de website een stuk gebruiksvriendelijker wordt. Wij zouden het erg jammer vinden als u onze informatie over accubranden niet zou kunnen vinden.

Ontdek de 10 handige tips hoe je het beste om kan gaan met een lithium-ion accu. Download onze gratis whitepaper.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Minimaliseer de risico's

Door alle grote verzekeraars goed gekeurd.

Battery Control Europe staat voor ‘100& veilig laden zonder toezicht’. Hiermee zeggen wij dat uw lithium ion E-bike batterij op een gebruiksvriendelijke wijze en 100% veilig kunnen opladen. Hiermee biedt u veiligheid aan uzelf, uw omgeving  en uw medewerkers. Risico’s op gevolgschade worden zeer beperkt of zelfs voorkomen. Voor alle producten hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm en zijn door onafhankelijke testinstituten (KIWA) getest. Ook alle grote verzekeraars adviseren Battery Control als juiste partner om mee samen te werken als het gaat om “veilig laden” van oa. fietsaccu’s